HTC One 2'nin yeni görüntüleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı

HTC One 2'nin yeni görüntüleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Son dönemde akıllı telefon sektörüne sunulmuş en iyi tasarımlarından birine sahip olan HTC One, yenilenmiş versiyonuyla çok yakında tüketicilerin beğenisine sunulacak. M8 kod adlı telefonunda yekpare alüminyum kasa dizaynını baştan sonra yenileyerek çok daha üst düzey bir görünüm elde etmeyi başaran HTC, sızıntılardan dert yansa da çeşitli kaynaklardan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

eBay üzerinden satışa sunulan Verizon Wireless operatörüne ait HTC One 2 versiyonu, cihazın şimdiden ABD'deki satıcılara dağıtılmaya başladığını ortaya çıkardı. Bununla birlikte yine eBay satış sitesinde görünen bir temsili telefon kasası, cihazın dış aksamına dair ne varsa gözler önüne serdi. Gün içerisinde birden fazla kaynağın servis ettiği bilgiler ışığında teknik özellikleri de büyük ölçüde kesinleşen 2014 model HTC One'nin başlıca donanım detayları şöyle:

- 5 inçlik Full HD (1920 x 1080 piksel) Super LCD 3 ekran
- 2,3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset
- 16 GB başlangıç seviye dahili hafıza seçeneği, microSD kart yuvası
- 4 MP Duo Camera sistemi ve 5 MP ön kamera, çift LED flaş
- Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzü
- 2.600 mAh pil

25 Mart'ta New York ve Londra'daki basın etkinliklerinde basına tanıtılacak HTC One 2014'ün henüz nasıl isimlendirileceği kesinleşmiş değil. Altın, gümüş, gri ve mavi gibi renk seçenekleri bulunan metal akıllı telefon, ön yüzünde herhangi bir fiziksel düğme ihtiva etmeyecek ve alüminyumun çok daha geniş bir alana yayıldığı benzersiz bir kasa yapısına sahip olacak. Cihaz hakkındaki bu detayların hepsi iki hafta sonra resmiyet kazanacak.



Eklenme tarihi: 12.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler