HTC One 2'ye ait yeni bir kılıf görüntülendi

HTC One 2'ye ait yeni bir kılıf görüntülendi

Hafta sonunda da sızıntılarına devam eden @evleaks, sosyal medya üzerinden HTC'nin yeni One telefonuna ait kılıf görüntüleri paylaştı. Şimdiye kadar ortaya çıkan ikinci resmi kılıf olan Flip Cover türündeki yeni aksesuar, HTC One 2'nin önceki HTC çözümlerinin aksine kılıf konusunda daha sağlam bir üretici desteğine sahip olacağını gösteriyor.

Daha önce LG ve Alcatel'in de kullandığı bir kılıf konsepti benimseyen Tayvanlı üretici, ekranı korumak üzere ön yüzü kapatan kılıf bölümüne küçük LED'ler yerleştirerek cihaza gelen uyarıları, hava durumu ve saat bilgisini görüntüleyebilecek bir çözüm oluşturmuş. Ön taraftaki HTC logosundan bir resmi ürün aksesuarı olduğu anlaşılan kılıf, siyah, mavi, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle gelecek. Aksesuarın One 2 ile birlikte nisanda satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Evleaks, yeni kılıf görüntülerinin yanı sıra Google ve HTC'nin birlikte hazırlayacağı bir One 2 Google Play Edition sürümünün de yolda olduğunu doğruladı. HTC One'nin de bir GPE sürümüyle Play Store'de satıldığı göz önünde bulundurulduğunda, bu gelişme medyayı pek şaşırtmadı. Android KitKat işletim sistemini HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzünden yoksun bir şekilde bünyesinde barındıracak bu cihaz versiyonu, kilitsiz Bootloader ile satılacak ve daha çok Nexus tecrübesini HTC One 2 ile yaşamak isteyen tüketiciler veyahut geliştiriciler tarafından tercih edilecek.



Eklenme tarihi: 9.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler