HTC One 2'ye ait ön panel görüntüsü sızdı

HTC One 2'ye ait ön panel görüntüsü sızdı

2013'ün en güzel telefonlarından HTC One, bahar aylarında ikinci versiyonuyla tüketicilerin karşısına çıkacak. İlk telefonunun aksine M8 kod adlı cihazını basından saklamayı başaramayan HTC, yeni telefonuyla son günlerde sayısız sızıntı ve söylentiye konu oluyor. Yeni bir ön panel görüntüsü yayımlanan aygıtın bazı özellikleri daha somut delillerle kanıtlanmış oldu.

Cihazın ön bölümünün büyük bölümünü oluşturan yine Super LCD türünde bir panelin eşlik edeceği HTC One 2, yine Full HD çözünürlük standardını kullanacak gibi görünüyor. Qualcomm'un amiral gemi çipinin güç vereceği telefonda, yüksek çözünürlüklü bir ön kamera, iki arka kamera, ve farklı tonda ışık yayan çift LED flaş bulunacak. Fakat birkaç kaynak tarafından doğrulanan bu verilerin One 2 prototiplerinden gelmiş olması resmi ürün özelliklerini yansıttığı anlamına gelmiyor. Final donanım çok daha farklı özellikleri bünyesinde barındırabilir.

Ön yüzdeki sensörleri görüntülü görüşme kamerasının yanında konumlandıran HTC'nin yeni üst düzey telefonuna ait son görüntüyü aşağıdan inceleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler