HTC M8 One 2'nin ilk basın görüntüsü

HTC M8 One 2'nin ilk basın görüntüsü

25 Mart'ta tanıtılacağı henüz resmiyet kazanan HTC'nin yeni amiral gemisi, @evleaks tarafından yeniden internete sızdırıldı. Resmiyet kazanmasına bir aydan daha uzun bir süre bulunan HTC One 2, şimdi de ilk basın görseliyle teknoloji sitelerinde boy göstermeye başladı. Yayımlanan görsel, aynı zamanda cihaza ait ilk koruyucu kılıfı ve yeni HTC Sense 6 kullanıcı arayüzünü de gözler önüne serdi.

Siyah renk sürümüyle ilk kez kameralara poz veren M8 kod adlı üst düzey akıllı telefon, önceki nesil HTC One modeliyle kıyaslandığında bazı küçük donanım farklılıklarını beraberinde getiriyor. Ön yüzdeki sensörleri görüntülü görüşme kamerasının yanında konumlandıran Tayvanlı üretici, ekranın altındaki kapasitif dokunmatik düğmeler yerine dolaşım çubuklu bir yazılım kullanmayı tercih etmiş. Telefon, buna rağmen ön yüzünde oldukça fazla boş alan barındırmaya devam edecek.

Her ikisi de ön yüze entegre edilmiş çift BoomSound hoparlörü, ekran boyutu ve alüminyum kasa tasarımını halefine devreden HTC One, bahar aylarında yenilenmiş donanımıyla tekrar tüketicilerin beğenisine sunulacak. Aygıtın gümüş, siyah, altın, kırmızı ve mavi gibi renk seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Mini versiyonu da şimdiden iddialara konu olmaya başlayan One 2'nin gümüş, altın ve siyah sürümleri yayımlanan prototip görselleri sayesinde onaylandı bile.



Eklenme tarihi: 18.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler