HTC One 2 altın renkli basın görseli sızdı

HTC One 2 altın renkli basın görseli sızdı

Prototip görüntüleri, teknik özellikleri ve hakkında daha birçok detay peş peşe gelmeye devam eden HTC'nin yeni amiral gemisi, @evleaks'ın servis ettiği yeni bir görsel sayesinde altın renkli sürümüyle internete sızdı. "All New HTC One" olarak adlandırılacağı iddia edilen M8, neredeyse tamamen detaylandı.

Ekran boyutu 5 inçe yükselecek olan HTC One 2, Qualcomm Snapdragon 800 serisi dört çekirdekli bir çipset, 3 GB RAM, ikinci nesil ultrapikselli HTC Zoe kamera sensörü, 5 MP ön kamera, arka yüzde konumlanan ikinci kamera, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, HTC Sense 6 kullanıcı arayüzü ve cihazın çerçevesini dahi saran yekpare alüminyum kasayı yapısında barındırıyor. Ayrıca HTC One'deki kapasitif dokunmatik düğmeler, yeni nesilde yerini ekran üzerinde dolaşım çubuğuna bırakıyor.

Çekilen bir fotoğraf üzerinde yeniden odaklama yapma ve fotoğraftaki istenmeyen ögeleri silme gibi işlevleri mümkün kılacağı ileri sürülen HTC One 2'nin ikinci arka kamerası, ilk defa bir resmi görselde ortaya çıktı. Daha yuvarlak köşelere sahip cihazın altının dışında siyah ve gümüş renk versiyonları bulunacak. Aygıtın resmi tanıtım etkinliği ise 25 Mart'ta New York ve Londra'da gerçekleştirilecek.



Eklenme tarihi: 19.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler