HTC One 2'nin ilk görüntüsü sızdı

HTC One 2'nin ilk görüntüsü sızdı

2013'ün en iyi akıllı telefonlarından biri olan HTC One'nin devam modeli çok yakında geliyor. M8 olarak bilinen mobil cihazın ilk görüntüleri internete sızmaya başladı. Daha önce model çizimleri ve bulanık bir ön yüz görüntüsü yayımlanan ikinci One telefonunun şimdi de arka kısmı tamamen detaylandı.

5 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olacağı iddia edilen HTC One 2, çift LED flaşla desteklenen büyük ihtimalle 4 megapikselden daha yüksek çözünürlüklü bir Ultrapiksel kamerayı bünyesinde barındıracak. Ön kamerası 5 MP olarak rapor edilen akıllı telefonda üçüncü bir kamera sensörü daha mevcut olacak. Henüz arka yüzeydeki ikinci kameranın nasıl bir işlev üstleneceği ortaya çıkmış olmasa da, One 2'nin üç kamera ve iki flaşlı bir görüntüleme sistemini benimseyeceği büyük ölçüde kesinleşti.

Yine Qualcomm üretimi bir yongada sistemden gücünü alacak sonraki HTC amiral gemisi, Bloomberg'in iddiasına göre; mart ayı sonunda resmiyet kazanacak. Rakiplerinin 2013 ikinci yarısına yönelik üst düzey telefonlarıyla aynı seviyede bir donanım benimseyen HTC'nin One 2 modeli, muhtemelen yeniden büyük beğeni toplayan alüminyum kasası ve kamera teknolojileriyle tüketicilerin ilgisini çekmeye çalışacak.



Eklenme tarihi: 5.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler