Windows Phone işletim sistemli HTC One M9 ortaya çıktı

Windows Phone işletim sistemli HTC One M9 ortaya çıktı

Hima kod adı altında test faaliyetleri devam eden 2015 model One telefonu, son günlerde @upleaks sayesinde sızıntı evreninde epeyi mesafe katetti. Teknik detayları bilinen ve donanım parçaları görüntülenmeye başlayan Tayvanlı üreticinin amiral gemisi, şimdi de Windows tabanlı versiyonuyla gündemde.

Daha önce One M8 modelini "for Windows" markalı ikinci bir sürümle piyasaya süren HTC, sızan verilere göre, 2015'te de benzer bir amiral gemi stratejisi uygulayacak. Baştan yeni bir üst düzey telefon geliştirmek yerine, Android'li ana tepe modelini Windows Phone ekosistemine port eden firma, bu yılki ürünüyle Android tabanlı modelden bile daha yüksek performans ortaya koymayı başarmıştı. Elde edilen bu başarı, harika alüminyum kasa tasarımları kullanan HTC'nin hem Windows hem de Android platformlarında aynı dizayndan faydalanmasında bir sakınca olmadığını gösteriyor.

AT&T ve Verizon olmak üzere iki Amerikalı operatör bünyesinde test edilen One M9 Windows'un küresel pazara sürülüp sürülmeyeceği bilinmiyor. Windows sürümünün izine erkenden rastlanmış olması hasebiyle orijinal versiyon ve Windows modelinin aynı dönemde çıkış yapacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 8.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler