HTC Desire EYE Türkiye fiyatı belli oldu

HTC Desire EYE Türkiye fiyatı belli oldu

Ekim ayı başında duyurulan özçekim fonksiyonları genişletilmiş ilk HTC telefonu artık Türkiye'de. Biri 28 mm, diğeri 22 mm merceğe sahip ön ve arkada iki 13 megapiksellik kameraya sahip Desire EYE, kendini fotoğraflamayı sevenleri hedef alıyor. Bu model için tıpkı diğer HTC telefonlarında olduğu gibi yüksek bir fiyat belirleyen distribütörler, taksitli ödeme seçeneklerinin son bulduğu şu günlerde şansını zorlamakta kararlı görünüyor.

5,2 inç 1920 x 1080 piksel IPS LCD ekran, 2,3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, HTC Desire Eye16 GB dahili hafıza, 128 GB'ye kadar hafıza kartı desteği, 13'er megapiksellik kameralar, 2.400 mAh pil, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzünün mevcut olduğu telefon, su geçirmez bir polikarbonat kasayı beraberinde getiriyor.

1.899 TL satış fiyatıyla Samsung'un alüminyum kasalı Galaxy Alpha modelinin segmentine yerleşen HTC Desire EYE, farklı renk kombinasyonlarıyla oluşturulmuş kasa sürümlerine sahip. Renkli yapısıyla cihazın genç tüketicileri ikna etmeyi amaçladığı aşikar. Ancak önceki yıla ait donanım yapısı benimseyen cihazın bu fiyatla fazla talep toplaması mümkün görünmüyor.

HTC Desire Eye sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler