13 MP ön kameralı HTC Desire Eye resmen tanıtıldı

13 MP ön kameralı HTC Desire Eye resmen tanıtıldı

HTC, bugün New York'ta bir basın etkinliği organize etti. Ellerine tutuşturulmuş telefonlarla sanatsal bir sunum uğruna sahneye çıkarılan modeller dışında olumlu bir izlenim bırakan üretici, Desire Eye adını verdiği yeni akıllı telefonunu resmen duyurdu. Kamera odaklı etkinlikte dev ön kamerası ve ön kameraya eşlik eden çift flaşıyla basına tanıtılan yeni Desire telefonu, özçekim dalgasının etkisinden kurtulmak bir yana dursun, bu akımı ileri bir seviyeye taşıyacak donanımsal düzenlemeleri beraberinde getiriyor.

5,2 inç 1920 x 1080 piksellik LCD ekranı ve dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipseti ile One M8'e eşdeğer konumdaki Desire Eye, kırmızı ve mavi polikarbonat kasa seçeneklerini beraberinde getirecek. 13 MP 20 mm f/2.2 diyafram aralıklı ön kamera, 13 MP 28 mm f/2.0 arka kamera ve farklı renkteki çift LED flaşlardan oluşan cihazın görüntüleme donanımını 2.400 mAh pil ve HTC Sense 6 kullanıcı arayüzünü kullanan Android 4.4 KitKat işletim sistemi destekliyor. Büyük ön kamera merceği hasebiyle 15 santimden daha uzun tasarlanan aygıt, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve 128 gigabayta kadar microSD desteğine sahip.

Desire 820'den daha pahalı fiyatlandırılacağı bildirilen HTC Desire Eye, One M8'den ise daha ucuz olacak. Üst ve orta segmentler arasında tepe seviyeye daha yakın bir tablo çizen Eye markalı telefonda yeni HTC görüntüleme yazılımı da önyüklü olarak yerini alacak. Henüz Android cihazın ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 9.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler