5,5 inç ekrana sahip HTC Desire 8 ortaya çıktı

5,5 inç ekrana sahip HTC Desire 8 ortaya çıktı

Yeni yılda bütçe dostu telefonlara yönelik yatırımlarını artıracağını açıklayan HTC'nin ilk cihazları gelmeye başladı. Bugün iki farklı kaynak tarafından internete sızdırılan Desire 8, bu stratejinin kilit modellerinden biri olacak gibi görünüyor. Amiral gemi modelleri dışında HTC'nin şimdiye kadar üretmiş olduğu en büyük telefon olan Desire serisinin yeni üyesi, yeni tasarım anlayışı ve ince yapısıyla dikkat çekiyor.

5,5 inç büyüklüğünde henüz çözünürlüğü tespit edilmemiş bir ekran, 13 MP ana kamera, LED flaş, 5 MP ön kamera, ön yüzde konumlandırılmış iki BoomSound hoparlörü, çift SIM kart desteği ve polikarbonat kasadan meydana gelen bir donanımla piyasaya sürülecek Desire 8, beyaz, kırmızı, sarı, turuncu ve cam göbeği olmak üzere toplam 5 farklı renk seçeneğiyle gelecek. Cihazın ayrıca fiziksel düğmeler yerine ekran üzerinde dolaşım çubuğu aktive edilmiş HTC Sense kullanıcı arayüzü ve Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çıkış yapması bekleniyor.

18 Mart'ta Pekin'de tanıtılacağı iddia edilen telefon-tablet melezi segmentine mensup HTC Desire 8'in MWC 2014'te de görücüye çıkma ihtimali bulunuyor.



Eklenme tarihi: 12.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler