HTC'nin çift SIM kart destekli yeni telefonu Desire 400 duyuruldu

HTC'nin çift SIM kart destekli yeni telefonu Desire 400 duyuruldu

HTC, eylül ayında Çin pazarı için duyurduğu One SU adlı giriş seviye akıllı telefonunu diğer bölgelerde de satışa sunmaya başlıyor. Resmi Rusya ve Ukrayna internet sitelerinden Desire 400 adlı yeni çözümünü resmen gün yüzüne çıkaran üretici, çift SIM kart yuvalı ürünleri arasına bir yenisini daha eklemiş oldu. Ancak arka kapak tasarımıyla diğer One ve Desire sürümlerinden sıyrılan telefona Beats Audio ses teknolojisi de eşlik ediyor.

HTC Desire 4004,3 inç 800 x 480 piksel çözünürlüklü Super LCD 2 ekran, 1 GHz hızında çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Play MSM8225 çipset, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 5 MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, 12 saat 3G konuşma süresi vaat eden 1.800 mAh pil, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ve HTC Sense 5 kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıran bütçe dostu telefonun önümüzdeki günlerde Avrupalı tüketicilerin beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.

Siyah, beyaz ve mavi olmak üzere toplam üç farklı renk seçeneği mevcut olan HTC Desire 400 Dual SIM, her ikisi de GSM destekli iki SIM slotuyla piyasaya sürülecek. Cihazın fiyat aralığına dair henüz bir bilgi yayımlanmış değil. HTC Desire 400 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 23.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler