HTC Butterfly 3 ve One M9+ Supreme Camera resmen duyuruldu

HTC Butterfly 3 ve One M9+ Supreme Camera resmen duyuruldu

Tüm dünyaya hitap eden bir üreticiyken yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Asya-Pasifik pazarına yoğunlaşan HTC, bugün ülkesi Tayvan'da iki yeni telefon daha tanıttı. Her ikisi de daha önce söylentilere konu olan üçüncü nesil Butterfly telefonu ve gelişmiş kameraya sahip One M9+ versiyonu şimdlik yalnızca Uzak Doğu'da satılacak.

Kendine özgü bir polikarbonat kasa dizaynı olan Butterfly serisinin yeni üyesi 5,2 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüklü bir IPS LCD ekran kullanıyor. Qualcomm'un sekiz çekirdekli Snapdragon 810 çipsetine sahip Butterfly 3, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, microSD kart desteği, 20,2 MP ana kameraya sahip HTC Duo Camera donanımı, 13 MP ön kamera, 2700 mAh pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemini beraberinde getiriyor.

IP57 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikası bulunan Butterfly 3, yaklaşık 600 dolar seviyesinde bir fiyat etiketiyle 20 Ekim'de Tayvan'da tüketicilerin beğenisine sunulacak.



Ülkemizde de satılan One M9+ telefonunun yeni bir kamera senörüyle güncellenmiş sürümü olan One M9+ Supreme Camera, Aurora Edition olarak da biliniyor. MediaTek Helio X10 çipsetinden gücünü alan cihaza tıpkı Butterfly 3 gibi 5,2 inçlik QHD bir ekran eşlik ediyor. Telefonun diğer özellikleri şöyle; 3 GB RAM, 32 GB hafıza, OIS destekli 21 MP ana kamera, Duo Camera donanımı sayesinde çift arka kamerayla derinlik hesaplama, lazer odaklanma sensörü, microSD kart yuvası, 2840 mAh pil ve HTC Sense 7 arayüzlü Android Lollipop işletim sistemi.

630 dolardan satılacağı açıklanan One M9+ Supreme Camera'nın Tayvan için belirlenen çıkış tarihi ise 6 Ekim.



Eklenme tarihi: 29.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler