HTC Butterfly 3 özellikleri, Japonya çıkış tarihi belli oldu

HTC Butterfly 3 özellikleri, Japonya çıkış tarihi belli oldu

One M9 ile tüketicileri etkilemeyi başaramayan HTC, Uzak Doğu'da birbirinden harika ürünler tanıtmaya devam ediyor. Çin'de One M9+ ve One E9/E9+ telefonlarını piyasaya süren şirketin Butterfly serisine mensup sonraki ürünü de resmileşti. Beklendiği gibi Japon KDDI operatörünün yaz dönemi için hazırladığı tanıtım kapsamında sergilenen Butterfly 3, HTC'nin küresel pazardan umudunu kesmiş görüntüsüne bir yeni delil daha eklemiş oldu.

5,2 inç Quad HD IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, 20,2 MP arka kamera, HTC Duo Camera, 13 MP ön kamera, Ultra HD 4K video çekim kabiliyeti, 2700 mAh pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemini bünyesinde barındıran Butterfly 3, aylar önce @upleaks tarafından bildirildiği gibi yeni bir BoomSound hoparlör tasarımı benimsiyor. Ürün, su ve toza karşı dayanıklı polikarbonat yekpare kasa dizaynıyla Japon tüketicilerin beğenisini kazanmayı umuyor.

Haziranda ilk olarak Japonya'da satılacak olan telefonun yakında Butterfly 3 adıyla diğer Asya ülkeleri için de resmen duyurulması bekleniyor. Türkiye ve diğer pazarlar için şimdilik bir şey söylemek mümkün değil. Güncellenmiş One M8'i yeni amiral gemisi olarak dünyaya tanıtan Tayvanlı şirket, yeni cihaz stratejisini sürdürdüğü müddetçe son model HTC çözümlerini sadece izlemekle yetineceğiz gibi görünüyor.



Eklenme tarihi: 14.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler