HTC'nin yeni üst düzey telefonu B2 ilk kez görüntülendi

HTC'nin yeni üst düzey telefonu B2 ilk kez görüntülendi

İlk versiyonu 2012'nin sonunda J Butterfly adıyla piyasaya sürülen HTC'nin kendine özgü bir tasarım anlayışına sahip cihaz serisi, yeni sürümüyle internete sızdırıldı. Kod adı B2 olan akıllı telefon, farklı kaynakların servis ettiği iddialara göre; HTC One M8 ile büyük bölümü örtüşen bir donanım paketini beraberinde getirecek. Plastik kasalı One M8'den farklı bir model olarak çıkış yapacak olan B2, firmanın üst segmentteki alüminyum kasalı modeline alternatif olarak satışa sunulacak.

5 inçlik Full HD IPS LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 5 MP ön kamera, 2 GB RAM, 2.600 mAh pil ve HTC Sense 6.0 kullanıcı arayüzüyle donatılan Android 4.4 KitKat işletim sistemi, cihazın beraberinde getirme ihtimali oldukça yüksek olan teknik özellikler arasında yer alıyor. Çift kameralı HTC Duo kamera donanımı yerine 13 megapiksellik bir sensöre sahip olacağı tahmin edilen HTC Butterfly 2, selefi gibi ön yüze entegre iki BoomSound hoparlörüne sahip.

Japonya, Tayvan ve Hong Kong gibi bazı Asya ülkelerini hedef alacak HTC B2, birinci nesil Butterfly telefonunun Türkiye'de de satılmış olması nedeniyle ülkemiz ve diğer Avrupa, Asya bölgelerine de giriş yapacak gibi görünüyor. B2, firmanın One M8 ve onun plastik kasalı daha ucuz versiyonu dahil üst düzey akıllı telefon pazarındaki üçüncü modeli olacak. Tayvanlı üreticinin yıl sonuna doğru Quad HD çözünürlüklü bir telefon-tablet melezi ve 8 inçlik bir Nexus tablet bilgisayarı piyasaya sürmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 10.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler