Aero kod adlı HTC A9'a ait ilk prototip görüntüleri sızdı

Aero kod adlı HTC A9'a ait ilk prototip görüntüleri sızdı

Yılın ikinci yarısını hedef alan bir amiral gemi telefonu hazırlığındaki HTC, yekpare alüminyum kasa dizaynında değişikliğe gidiyor. Dün ilk basın görseli ortaya çıksa da iPhone 6 ile benzerliği sebebiyle teknoloji dünyasınca reddedilen HTC A9, son olarak ilk prototip görüntüleriyle karşımıza çıktı.

Tıpkı Apple'nin iPhone 6 kasa tasarımında olduğu gibi arka yüzeye iki polimer anten kanalı yerleştiren HTC, kamera merceğini daraltıp kamera flaşıyla arka kısmın en üstünde ortaya yerleştirmiş. On çekirdekli MediaTek Helio X20 çipset, 4 GB RAM ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getirmesi beklenen telefon, One M8 ve M9 gibi halef modellerden çok daha ince bir tasarıma sahip olacak.

Henüz HTC'nin Aero adlı telefonunu ne zaman duyuracağı bilinmiyor. Ancak önceki yıllarda firmanın Londra gibi kritik şehirlerde özel basın etkinlikleri organize ettiğini görmüştü. Bu sene de benzer bir tanıtım stratejisi yürütülebilir.



Eklenme tarihi: 26.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Sedat Öz - 14.06.2016 10:10:00
HTC A9 için amiral gemisi diyorsunuz ama gördüm ki bu telefon tam bir taka. Şarjı normal günde bile günü çıkarmıyor, çok ısınıyor, klavyesinde Türkçe karakter yok,, bu u
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler