HTC, 6 inçlik One Max telefon-tablet melezi üzerinde çalışıyor

HTC, 6 inçlik One Max telefon-tablet melezi üzerinde çalışıyor


Samsung, iki yıl önce piyasaya sürdüğü ilk Galaxy Note modeliyle 5 inç üstü segmentini canlandırmış ve mobil sektördeki ününü kaybeden dijital kalem teknolojilerine hayat vermişti. Düşük beklentilerin aksine yeni cihaz serisi ile on milyonlarca tüketiciye ulaşmayı başaran Güney Koreli üreticiyi ertesi yıl LG, bu yıl ise Xperia Z Ultra'yı piyasaya sürmeye hazırlanan Sony izledi. İnternet aleminde hızla yayılan son iddiaya göre; HTC de telefon-tablet melezi kategorisine giriş yapmayı planlıyor.

MobileGeeks.de, Tayvanlı kaynaklarına dayandırdığı haberinde HTC'nin birkaç hafta içerisinde tanıtacağı One mini ve yıl sonuna doğru çıkış yapacak One Max modelleri hakkında yeni detaylar paylaştı. Daha önce birçok farklı kaynak tarafından teknik detayları doğrulanan One mini'nin Temmuz sonuna kadar çıkacağını ileri süren Alman mobil teknoloji sitesi, geçen yıldan bu yana söylentilere konu olan HTC markalı ilk telefon-tablet karmasının Eylül ayı başında resmiyet kazanacağını beyan etti.

6 inç büyüklüğünde Super LCD3 ekran, 2.3GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci ve Adreno 330 grafik birimine sahip Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 yarı iletken çip, 2 GB sistem belleği, 32/64 GB dahili hafıza ve 3.200 mAh pille donatıldığı iddia edilen One Max, halihazırda üst düzey akıllı telefon sınıfının en başarılı ürünü olarak gösterilen One ile elde edilen satış başarısını 6 inç seviyesinde de sürdürmeye çalışacak. Alüminyum kasa tasarımı gerek teknoloji medyası gerekse tüketicilerden büyük beğeni toplayan HTC, One mini ve One Max sayesinde aynı dizayn anlayışını orta ve melez aygıt segmentlerine uyarlamış olacak.

Eylül'ün ilk haftasında başlayacak Berlin, Almanya'daki IFA 2013 tüketici elektroniği fuarında tanıtılabileceği konuşulan HTC One Max, mobil pazarda Samsung Galaxy Note 3 ve Sony Xperia Z Ultra gibi güçlü modellerle rekabet etmeye çalışacak. Bunu gerçekleştirebilmek için uzak doğulu üreticinin HTC Flyer tablet bilgisayarına entegre ettiği Scribe dijital kalem teknolojisi ve giriş yöntemini One Max'la yeniden tüketicilerin beğenisine sunması bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 15.07.2013
Kaynak: http://www.mobilegeeks.de/htc-one-mini-noch-im-juli-htc-one-max-kommt-im-september/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler