HTC 10'un AnTuTu test sonucu görüntülendi

HTC 10'un AnTuTu test sonucu görüntülendi

Kısa süre önce yapılan resmi duyuruyla 12 Nisan'da tanıtılacağı kesinleşen HTC 10, bugün ilk test sonucuyla internete sızdırıldı. AnTuTu test aracında listelenen amiral gemi telefonu, emsalleriyle aynı çipsete sahip olmasına rağmen elde ettiği yüksek skorla olumlu sinyaller verdi.

5,15 inç QHD Super AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, USB Type-C portu, parmak izi okuyucu, hızlı şarj, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve 3000 mAh pilden oluşan donanım yapısıyla 2016 model amiral gemi telefon standartlarını yakalayan HTC 10, test sonucuyla da bunu kanıtlamış görünüyor. GSMArena.com'a servis edilen aşağıdaki prototip görüntüsü, cihazın Snapdragon 820 yongasetiyle AnTuTu platformunda 150 bin puan barajını aşan ilk cihaz olarak kayıtlara geçirdi.

Muadili Galaxy S7 ve LG G5'in 130 bin civarındaki skorunun epeyi üstünde konumlanan HTC'nin onuncu nesil Android amiral gemisi, bu başarısını daha önce geliştirildiği doğrulanan ikinci bir Snapdragon 820 modeline borçlu olabilir. Şimdilik bu konuda kesin bir şey söylemek mümkün değil. Herşey üç haftadan kısa süre sonra internet üzerinden yayınlanacak özel tanıtım etkinliğinde belli olacak.



Eklenme tarihi: 24.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler