HTC 10 amiral gemi telefonu 12 Nisan'da tanıtılacak

HTC 10 amiral gemi telefonu 12 Nisan'da tanıtılacak

2016 amiral gemisini tanıtmakta epeyi geciken HTC, nihayet 10 adını verdiği üst seviye telefonunu gün yüzüne çıkarıyor. Bugün sanal medya üzerinden 12 Nisan tarihli etkinliğinin duyurusunu gerçekleştiren üretici, gecikmesini telafi etmesini umduğu sıra dışı bir tanıtım yöntemi tercih etmiş.

Tıpkı geçen seneki One A9 gibi yalnızca internet üzerinden yapılacak canlı yayınla duyurusu gerçekleştirilecek olan HTC 10, binlerce basın mensubunun katılımıyla görkemli kongre merkezlerinde gerçekleştirilen tanıtımlar yerine ismi gibi basit bir çevrimiçi etkinlik eşliğinde görücüye çıkacak. Ancak üst düzey teknoloji medyasının yine tanıtım günü amiral gemi telefonunu test etme imkanına sahip olacağından şüphe yok.

5,1 inç QHD Super AMOLED ekran ya da Super LCD 5 panel, dört çekirdekli Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 12 MP arka, 4 Ultrapiksel ön kamera ve HTC Sense arayüzüyle desteklenmiş Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getirecek olan HTC 10, yekpare alüminyum kasasıyla birkaç nesil önceki selefleriyle arasında kopmak bilmeyen dizayn bağlarını 2016'da da üzerinde taşıyacak.

12 Nisan günü Türkiye saatiyle 15.00'da yalnızca çevrimiçi olarak takip edilebilecek tanıtım etkinliğinde HTC'nin yeni amiral gemisinin yanı sıra Valve ile ortaklaşa geliştirdiği sanal gerçeklik platformu hakkında da bilgi vermesi bekleniyor. Ayrıca HTC'ye ait ilk akıllı saat de gündeme gelebilir.



Eklenme tarihi: 22.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler