HTC, 1 milyar dolarlık yeni reklam kampanyası için Robert Downey Jr. ile anlaştığını duyurdu

HTC, 1 milyar dolarlık yeni reklam kampanyası için Robert Downey Jr. ile anlaştığını duyurdu


Quietly Brilliant sloganını bırakmaya karar verdikten sonra marka değerini artırabilmek için çözüm arayışına giren HTC, Demir Adam film serisinin baş rol oyuncusu Robert Downey Jr. ile iki yıllık anlaşma imzaladığını resmen açıkladı. Uluslararası reklam ajansı 171 WorldWide tarafından hazırlanan "Değişim" isimli reklam kampanyasının da resmi duyurusunu gerçekleştiren Tayvanlı mobil cihaz üreticisi, 36 ay devam etmesi beklenen 1 milyar dolar bütçeli bu projesinde RBJ'nin iki yıl boyunca kampanya yüzü olarak çeşitli reklam filmlerinde boy göstereceğini ilan etti.

12 milyon dolar civarında bir ücret alacağı iddia edilen Robert Downey Jr. ilk tanıtım filmiyle tüketicilerin karşısına çıktı bile. HTC'nin tüketicisine göre şekil alan, esnek bir iş modeli benimsediğini gösterebilmek için markayı oluşturan harflerden çeşitli kelimeler türetilip (Humongous Tinfoil Catamaran, Hipster Troll Carwash ve Hold The Cat gibi) reklam filmleriyle izleyicilerin beğenisine sunulacak. Facebook, Google+ ve Twitter gibi sosyal paylaşım alarını da kapsayan Change kampanyasının ilk videosu 15 Ağustos'ta yayınlanacak. Bu gelişmenin akabinde Robert Downey Jr'nin rol aldığı tanıtım filmleri televizyon ve sinemalarda gösterilmeye başlayacak.

Şirket tarihinde oluşturulmuş en büyük reklam kampanyasına imza attıklarını ifade eden HTC'nin pazarlamadan sorumlu üst düzey yöneticisi Ben Ho, rakiplerinden çok daha farklı bir pazarlama anlayışı benimsediklerini ve Change projesi ile yeni teknolojiler geliştirip mobil endüstriye önderlik eden HTC'nin sektördeki rolünü tüketicilere daha iyi anlatabilmeyi umduklarını beyan etti.

Önümüzdeki perşembe resmen başlayacak HTC'nin yeni reklam kampanyasıyla alakalı ilk kısa videoyu aşağıdan izleyebilir, kaynak bağlantısından kampanyanın ilk etabında yayınlanacak Robert Downey Junior'lu reklam filmlerine dair tüm detaylara ulaşabilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 12.08.2013
Kaynak: HTC

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler