Nokia telefonlar için Android O güncellemesi doğrulandı

Nokia telefonlar için Android O güncellemesi doğrulandı

Küresel satışı ertelemeler nedeniyle sekteye uğrayan Nokia akıllı telefonları, Google'nin en yeni işletim sistemi versiyonu Android O güncelleme garantisi alan ilk cihazlar oldu. Konuyla ilgili teknoloji medyasına açıklamada bulunan bir HMD Global sözcüsü, Google'nin stabil sürümü kendileriyle paylaşmasından sonra büyük güncellemenin en kısa sürede Nokia telefonlara port edileceğini doğruladı.

Aylık güvenlik paketlerini eksiksiz yayımlayan ve gelecek Android güncellemelerine büyük ehemmiyet gösteren HMD Global, rakiplerinin geçmişteki hatalarından ders çıkararak bu alanda müşterileri memnun etmek için elinden geleni yapacağını gösteriyor. Nokia 6'yı hızlı bir şekilde Android 7.0 Nougat sürümüne güncelleyen firmanın en büyük sınavı sonbaharda daha geniş bir ürün yelpazesi için hazırlayacağı Android O yükseltmesi olacak.

2017 üçüncü çeyreğinde final versiyonu yayımlanacak olan Android O, birtakım sistem düzenlemesiyle platformun ciddi eksiklerini kapatacak. Bu düzenlemelerden biri olan Project Tremble sayesinde cihazların gelecek Android güncellemelerine daha hızlı geçiş yapabilmesini sağlanacak.



Eklenme tarihi: 3.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler