Her cepte 5000 Euro durmaz

Her cepte 5000 Euro durmaz

Nokia’nın üst düzey gelir grubuna yönelik modelleri olan cep telefonu markası Vertu modelleri geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunuldu. Altın, gümüş ve pırlanta gibi değerli maden ve taşlardan üretilen telefonların fiyatı 4.000 Euro ile 5.500 Euro arasında değişiyor. Geçen sene Türkiye’de 800’den fazla telefon satışı gerçekleştiren Vertu, İstanbul’da açılacak olan mağazası için gün sayıyor. Ankara’da mağaza açmayı planlayan firmanın bu kararı almasının başındaki nedenlerde satışların %200 oranında artması geliyor. Telefonların fiyatının yüksek olması özelliklerinde de bu kadar ileride olduğunu düşündürmesin. Çünkü bazı modellerde kamera bulunmuyor.Vertu Ascent

Türk insanı lüksü seviyor
Vertu Satış Direktörü Ralf Kern, Vertu'nun kendine ait mağazalarının sınırlı sayıda olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Vertu dünyada 500 satış noktasında tüketici ile buluşuyor ama kendi özel konseptli mağaza sayımız 30. Bunlardan biri de yakında Türkiye'de açılacak. İkincisinin görüşmeleri sürüyor. Pazara 2005'te girmemize rağmen buradaki satışlarımız umduğumuzun 10 katı daha iyi gitti. Türkiye'de İngiltere'den fazla satış yapıyoruz. Türk tüketicisi son derece talepkâr.

Özel günlerde özel telefonlar
İş, aileleri ve dostlarını gelince çok cömert oluyorlar. Vertu'nun Türkiye'de evlilik yıldönümü gibi özel günlerde hediye edildiğini görüyoruz." Kern, İstanbul'un lüks ürünler için yeni bir merkez haline geldiğini dile getirerek, "Kısa süre öncesine kadar uluslararası lüks marka satın almak isteyen Türkler; Paris, Londra gibi şehirlere gitmek zorundaydı. Oysa artık İstanbul lüks için merkez oldu" diye konuştu. Türklerin lüksten zevk almayı bildiğini belirten Kern, Vertu'nun yükselen satış grafiğinin katlanarak devam etmesini beklediklerini söyledi.

Tüm Vertu modellerini incelemek için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler