Haftanın iOS ve Android Oyunu: CSR Racing

Haftanın iOS ve Android Oyunu: CSR Racing


CSR Racing birçok marka arabayı seçenek olarak sunarak, şehrin ıssız caddelerinde rakiplerinizle yarışabileceğiniz bir araba yarışı oyunudur. Oyun, Audi, BMW, Chevrolet, Ford, GM, Mini gibi çok sayıda markaya ait vasıtaları seçmenize olanak sunuyor. Aracınızın dış görünüşünü değiştirebileceğiniz gibi motorun gücünü artırabiliyor ve böylece yarışlarda rakiplerinizi geride bırakabiliyorsunuz.

Oyun basit kontrol sistemi, kaliteli grafikleri ve sesleriyle ön plana çıkıyor. iOS sürümü oldukça beğeni kazanan oyun Android işletim sistemi için hazırlanan sürümüyle de oldukça iddialı görünüyor. CSR Racing nefes kesen, göz alıcı grafiklerle bağımlılık yapan bir oynanışı ve çok oyunculu başabaş mücadelenin çarpıcılığını bir araya getirerek, yeni bir yarış deneyimi ortaya çıkarıyor.

Grafik netliğinde çığır açan CSR Racing, konsollarla cihazının arasındaki sınırları yerle bir ediyor. Nefes kesen ayrıntılar ve yeni nesil aydınlatma teknolojisi birleşerek piyasadaki bütün yüksek çözünürlüklü yarış oyunlarını dize getiriyor. Siz de oyunu merak ettiyseniz aşağıdaki inceleme videosunu izleyebilir, cihazınıza indirebilirsiniz.



Yazar: Zeynep Uylaş


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 8.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler