Haftanın Android Uygulaması: Tomb Run

Haftanın Android Uygulaması: Tomb Run

Bu hafta Android cihazlar için incelediğimiz oyunlarda, Tomb Run isimli oyun göze çarpıyor. Daha yeni olmasına rağmen Google Play’de ücretsiz en yeni uygulamalar listesinde ilk 5’e giren oyun, kullanıcılardan tam puan almış gibi görünüyor.

Tomb Run, ıssız ve gizemli mezarlıklarda kayıp bir kültürün izlerini arayan kafadarların hikayesini konu almış. Kaçış oyunu türüyle Temple Run oyununa benzemesi nedeniyle yeni başlayacak kişiler oyuna yabancılık çekmiyor.



Oyun başlangıcında size dört farklı karakter seçme imkanı sunuyor. Harika grafikleriyle de öne çıkan oyunda yolculuk esnasında peşinize takılan mezarlık gardiyanlarından ve kötülükle dolu canavarlardan kaçıyorsunuz. Tomb Run, yer altındaki gizemleri ortaya çıkararak hazineleri keşfederken ölümle mücadelenizi eğlenceli bir hale dönüştürüyor.

Kaçış esnasında toplayacağınız altınlar ve güçlendirmeler, yolculuğunuzu daha keyifli hale getirecektir. Geniş ürünleri olan mağaza sayesinde özel eşyalar da satın alabiliyorsunuz. Zengin çeşitte arka planı ve ses efektleri oyunu öne çıkaran unsurlar. Ayrıca ücretsiz oluşu da oyunu cazip kılıyor. Kaçış oyunları seviyorsanız Tomb Run’ı denemenizi tavsiye ederiz.

Yazar: Zeynep Uylaş


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 3.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler