Haftanın En Yeni iOS Uygulaması: Hay Day

Haftanın En Yeni iOS Uygulaması: Hay Day


Supercell'in iOS için yeni çıkan Hay Day uygulaması, bir çiftlik kurma ve yönetme oyunu olarak geliştirilmiş. Oyun, iPad ve iPhone’lere özel olarak üretilmiş olup üstün elle kontrol sistemiyle kullanıcıya eğlenceli zaman geçirme imkanı sunuyor.

Oyuna önce bir çiftlik kurarak başlıyorsunuz. Çiftliğiniz geliştikçe açılan yeni kategoriler sayesinde farklı faaliyetlerde bulunmaya başlayabiliyorsunuz. Hay Day, doğada toprağı işleyip tavuk, inek ve koyun gibi çeşitli hayvanların yetiştiriciliğini yapmanın huzurunu ve sade yaşamın tecrübesini yaşatıyor.


Hay day ile ekinleri hasat ederek taze üretimlerinizi size ait Çiftçi Pazarı'nda arkadaşlarınızla ticaretini yapabileceğiniz sağlıklı ürünlere dönüştüren fırınlar, şeker fabrikaları ve mandıralar inşa edebiliyorsunuz.

Oyunda yapabilecekleriniz:

  • Ekin ekme ve toplama
  • Üretilen mamulleri satıp para kazanma
  • Fırın, mandıra, tezgah ve bu çeşit yerler inşa edebilme
  • Tavuk, inek, domuz, kuzu yetiştirebilme, balık tutma
  • Üretilen mamullerden çeşitli yiyecekler yapabilme


Ürettiğiniz ürün ve yiyecekleri markette satabilir ya da sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla da değiş-tokuş yapabilirsiniz. Oyunun gerçekçi ses ve grafik öğeleriyle kendinizi gerçek bir çiftlik yönetiyor gibi hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

Hay Day, ücretsiz olarak indirilebilirken; yalnızca bazı ögeler oyun içerisinde para ile satın alınıyor. Oyunu yüklediğinizde bu özelliği kullanmak istemiyorsanız, telefon ayarlarından uygulama içi satın alımları devre dışı bırakın seçeneğini aktif konuma getirmelisiniz. Oyunun Apple App Store'deki sayfasını aşağıdaki bağlantıdan ziyaret edebilirsiniz.



Yazar: Zeynep Uylaş


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

Tagiyeva Ruqeyye - 15.12.2013 11:38:00
Bu oyun acilmiyor ya
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler