Turkcell Mobil İmza ile işlemleriniz güvenli

Turkcell Mobil İmza ile işlemleriniz güvenli

TurkcellMobilİmza ile artık her an, her yerden işlemlerinizi tek şifre ile güvenle gerçekleştireceksiniz. TurkcellMobilİmza'yı kullanarak, kimlikle giderek şahsen yapmak gereken bankacılık, başvuru, kamu uygulamaları gibi işlemleri uzaktan yapabilir; sıra beklemekten, trafik derdinden kurtulursunuz. İnternet bankacılığı ve diğer sanal işlemlerinizi bilgisayar korsanlarından çekinmeden güvenle yapabilirsiniz, parola bilgilerinizi çaldırma endişesi yaşamazsınız. Turkcell Mobil İmzaFarklı uygulama ve banka hesaplarınıza tek şifre ile erişerek; şifre karıştırma, unutma derdini sona erdirirsiniz. Şirketinizin izin, işe alım, satın alma gibi süreçlerini güvenle elektronik ortamdan yapabilir; tedarikçilerinizi ve iş ortaklarınızı sisteminize dâhil ederek verimlilik sağlarsınız.

TurkcellMobilİmza'yı kullanabilmek için SIMPlus128 SIM kartına sahip olmanız ve anlaşmalı bankalardan ön başvuru yapıp gerekli belgelerle bir TurkcellExtra’ya gitmeniz gerekiyor. Aboneliğiniz tamamlandıktan sonra ise imzanızı Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, TEB ve Yapı Kredi Banka'larında kullanabilirsiniz. TurkcellMobilİmza’yı destekleyen bir uygulama üzerinde elektronik imza atmak istediğinizde uygulama ekranındaki İMZALA tuşuna basıyorsunuz. Bu tuşa bastığınızda, bilgiler hazırlanarak, imzalanmak üzere SIM kartınıza gönderiliyor. Turkcell mobil imza 2İmzalama talebi SIM kartınıza eriştiğinde telefon ekranında imzalanacak işleme ait açıklamayı onaylayıp bilgisayar ile eşleştirme yapıyorsunuz. Daha sonra ise şifrenizi girerek işleminizi tamamlıyorsunuz. TurkcellMobilİmza ile tanışmanız için 30 Haziran 2007 tarihine kadar Mobilİmza’yı kullanmak ve abonelik ücretsizdir.



SAR nedir?
Elektromanyetik enerjinin vücut tarafından soğurulma(emilme) hızıdır. Birimi Wat/kg dır. İnsan vücudu yüksek frekans alanlarına duyarlıdır. Vücut tarafından yutulan bu enerji ısıya dönüşür. Isı içerde oluştuğu için derimiz tarafından algılanmaz. Bu yüzden vücut sıcaklığı kontrol sistemi etkilenir. Bu nedenle, SAR değeri yüksek cihazların vücutta yaratacağı etki de yüksek olacaktır.

Daha fazlasını Mobiletişim sözlükte bulabilirsiniz. Sözlüğe ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 22.03.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler