Avea'dan ev ve iş telefonlarına SMS

Avea'dan ev ve iş telefonlarına SMS

Avea, abonelerinin, ev ve iş telefonlarına SMS göndermelerini sağlayan hizmetini hayata geçiriyor. Üstelik bu hizmeti kullanan Avea aboneleri 1 Mart 2007’ye kadar yüzde 50 indirimden faydalanabiliyor. Avea’nın hayata geçirdiği hizmet kapsamında Türkiye’de ilk kez tüm Avea aboneleri kendi cep telefonlarından Türk Telekom hatlarına, yani ev ve iş telefonlarına SMS gönderebilecek.

28 Aralık 2006 tarihinden itibaren uygulamaya başlanacak bu servisle Avea aboneleri Türk Telekom hatlarına SMS gönderebilecekleri gibi, aynı şekilde Türk Telekom hatlarından Avea hatlı cep telefonlarına gönderilen SMS’leri de alabilecekler. Avea aboneleri Türk Telekom hatlarına SMS göndermek istediklerinde tarifelerinde uygulanan standart SMS fiyatına eşit ücret ödeyecekler. Üstelik, 01 Mart 2007’ye kadar bu servisten yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilecekler.

Sistem Nasıl Çalışıyor?
Avea hatlı cep telefonundan Türk Telekom hatlarına gönderilen SMS, eğer telefon cihazı CLIP (arayan numaranın görünmesi) özelliğine sahip ve SMS uyumlu ise yazılı olarak, eğer bu özelliklere sahip değilse sesli olarak iletilecek. CLIP özelliğine ve SMS uyumlu Türk Telekom hattına sahip aboneler de aynı şekilde Avea abonelerine SMS gönderebilecek. Uyumlu telefona sahip olmayan Türk Telekom aboneleri ise cep telefonlarına SMS gönderimini web üzerinden yapabilecekler.



Eklenme tarihi: 1.01.2007
Kaynak: turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler