Asus ve Pantech telefonlar Türkiye'de

Asus ve Pantech telefonlar Türkiye'de

GSM sektörünün önde gelen şirketlerinden STS (Sakarya Telekomünikasyon Sistemleri), pazardaki iddiasını büyüyerek güçlendiriyor. Nokia ve Sagem gibi güçlü markaların Türkiye distribütörü olan STS, Uzakdoğu’nun güçlü markalarından ikisini daha bünyesine kattı. Uzakdoğu’dan bütün dünyaya yayılan bu iki güçlü marka Asus ve Pantech.

Asus - Pantech Türkiye’de ve dünyada, bilişim sektörünün lider markası olarak tanınan Asus, ilk defa cep telefonu pazarında Türk tüketicisi ile buluşacak. Geçen yıl Türkiye pazarına giren Pantech ise yurt çapında çok yaygın bayi ve satış kanalları bulunan STS ile daha da güçlenecek ve pazarda kendine yer edinecek.

STS, Sagem marka cep telefonlarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü ve Nokia cep telefonlarının da en büyük dağıtıcılarından biri. Asus ve Pantech marka cep telefonlarını mayıs ayı itibariyle pazara sunmayı hedeflediklerini belirten STS Pazarlama Müdürü Mehmet Milli, pazarın ihtiyaçlarına yanıt vermek ve artan talebe alternatif marka ve model sunmak amacıyla bu iki yeni markayı Türkiye’ye getirdiklerini söyledi. Milli, 2006’nın ikinci yarısından itibaren başka markaların distribütörü olabileceklerini de belirtti.



Eklenme tarihi: 27.04.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler