Güncel İşTcell indirim kampanyaları

Güncel İşTcell indirim kampanyaları

İşTcell üyesi kurumsal hatlı şirketler, Turkcell İşte Kazan programı sayesinde marka indirimlerinden yararlanarak tasarruf yapabiliyor. Avantajlara belirli aralıklarla yenileri ekleniyor ve değiştiriliyor. Kampanyalara göz atmadan şirketinize bir şey almayınız.

İndirimlerden nasıl yararlanacağım?

  • Digiturk %30 indirim
    Digiturk abone merkezine başvuruda bulunarak veya Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak kampanyadan yararlnabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için SFR23 yazıp 2222’ye gönderiniz.

  • FIAT %10’a varan indirim
    İşTecell üyesi şirketler Fiat Doblo Classic modeline %10 indirim, Ducato, Fiorino, Scudo ve Yeni Doblo modellerine %8 indirim, Albea Sole, Bravo, Fiat 500, Grande Punto, Punto Evo, Linea, Palio Sole, Panda Doblo, Panorama ve Fiorino Panorama modellerine %4 indirimle sahip olabiliyor. İndirimden yararlanmak için SFR50 yazıp 2222’e gönderiniz.

  • Google’dan 100 TL değerinde reklam kuponu
    AdWords reklam kuponu ile Google’da şirketinizin reklamlarını yapabilirsiniz. Kayıt işlemi sırasında kullanacağınız indirim şifrenizi almak için SFR26 yazıp 2222’e gönderiniz.

  • Jolly Tur, konaklama %20, uçak bileti %50 indirim
    İşTcell’li şirketler Jolly Tur’dan yapacakları şehir içi otelleri konaklamalarında %20, uçak bileti servis bedellerinde %50 indirimden yararlanabiliyor. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR41 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Limango indirimi
    Limango alışveriş sitesinde İşTcell şifrenizle %85’e varan indirimlerle alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişlerinizi İşTcell girişinden yapabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR52 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Kariyer.net indirimi
    Kampanya şifrenizle birlikte Kariyer.net internet sitesinin İşTcell üyesi şirketlere özel %25 indiriminden faydalanabilirsiniz. Ayrıca 1 aylık üyelik de hediye. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR38 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • LOGO Yazılım indirimi
    İşTcell üyesi şirketler KOBİ yazılımı LOGO Start’a %20 indirimle sahip olabiliyorlar. Ayrıca Go Basic ve Go Pro ana paket alımlarında 650 TL değerindeki Navigator modülü de hediye ediliyor. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR28 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Migros, Tansaş, 5M indirimi
    Migros, Tansaş, 5M, Macrocenter ve Migros Sanal Marketten şirketiniz için yapacağınız alışverişlerinizde %50’ye varan indirimden yararlanabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için İşTcell logolu Migros alışveriş kartı almanız gerekmektedir. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR22 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Petrol Ofisi avantajı
    İşTcell’li şirketinizle Petrol Ofisi AutoMatic Filo Yönetim sistemine katılıp akaryakıt alışverişlerinizde araç sayınıza göre indirim kazanabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR20 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Pronet avantajı
    İşTcell’li şirketinizle Pronet Güvenlik Sistemine 2 ay ücretsiz ve 130 dolar yerine 60 dolar aktivasyon ücreti ile sahip olabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR43 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • SuperOnline indirim kampanyası
    Ücretsiz SuperNumara sayesinde sabit hat aramalarınızı %40’lara varan indirimlerle gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 2010 yılı sonuna kadar SuperNumaralı hatlarla sınırsız ve ücretsiz görüşebilirsiniz. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR32 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Varan Turizm
    İşTcell’li şirketler Varan Turizm ile seyehatlaerinde %20 indirim kazanıyor. V Mola yerlerinde ise, cafe, restoran ve market alışverişlerinde %10 indirime sahip oluyor. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR51 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Teknosa 500 TL’ye 50 TL hediye
    Herhangi bir Teknosa mağazasından yapacağınız 500 TL alışverişinizde, önceden belirlenen ürünlerden birine 50 TL indirimle sahip olabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR25 yazıp 5154’e göndererek alabilirsiniz.

  • Ticket Restaurant 250 TL hediye kuponu
    Çalışanlarınızın öğle yemeği masrafları için Ticket Restaurant’ı tercih edenler 250 TL hediye çeki kazanıyor. Kampanya yeni Ticket alacak şirketler için geçerlidir. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR42 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Yurtiçi Kurye %25 indirim
    İstanbul içi acil gönderileriniz için Yurtiçi Moto Kuryeyi kullanan şirketler %25 indirim kazanıyor. Ek olarak firmanıza ait broşür, dergi, fatura, katalog, davetiye, müşteri kartları, duyurular ve tüm toplu gönderiler için Türkiye geneli imzalı dağıtım hizmetinde özel fiyatlar. İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR46 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.

  • Yurtiçi Kargo %25 indirim
    Şirketinizin yurtiçi gönderimlerinde %25, yurtdışı gönderimlerinde ise %15 indirimden faydalanabilirsiniz. . İndirimden yararlanmak için gerekli olan şifrenizi SFR35 yazıp 2222’e göndererek alabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 6.07.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler