Gri ve gümüş renkli HTC One 2 görselleri yayımlandı

Gri ve gümüş renkli HTC One 2 görselleri yayımlandı

Altın renkli sürümü dün internete sızan HTC One 2'nin gümüş, gri ve mavi renk seçenekleri de bugün yayımlanan görseller sayesinde doğrulandı. HTC One'nin ödüllü tasarımını yenilenmiş bir formda yapısında barındıracak HTC M8, daha geniş bir alanı kapsayan yekpare alüminyum kasa parçaları ve daha yuvarlak köşe dizaynını beraberinde getirecek.

Günün ilk HTC One 2 sızıntısı Geek.com'dan geldi. Aşağıdaki basın görüntüsünü okuyucularıyla paylaşan internet sitesi, 2014 model HTC One'nin mavi renk seçeneğini doğruladı ve cihazın üst kısmının nasıl şekillendirildiğini gözler önüne serdi. Ardından geçtiğimiz saatlerde yeniden sahneye çıkan @evleaks, oldukça etkileyici görünen kurşuni ve gümüş renkli One 2'lere ait görselleri yayımladı.

5 inçlik akıllı telefonunu hem teknoloji dünyası hem de tüketicilerin yeni nesilden beklentilerini karşılayamayacak düzeyde teknik özelliklerle donatan Tayvanlı firma, buna rağmen yeni amiral gemisindeki çok daha gelişmiş endüstriyel mobil cihaz tasarımı ve kamera özellikleriyle tüketicileri yine cezbetmeyi başaracak gibi görünüyor. Galaxy S5'ten bir ay sonra duyurulacak One 2'nin nispeten daha güçsüz donanımıyla en büyük rakibiyle birlikte pazarda nasıl bir satış performansı ortaya koyacağı merak konusu.

HTC, kısa süre önce davetiye dağıtımına başladığı 25 Mart tarihli New York ve Londra etkinliklerinde büyük bir tanıtım gerçekleştireceğini açıklamıştı. Firmanın One 2 ile birlikte bu modelin mini versiyonunu da sergileyebileceği iddia ediliyor. HTC'nin 2014 ürün yelpazesi hakkında daha fazla detay için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 20.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler