Gresso'dan titanyum kasalı Android telefonu: Radical

Gresso'dan titanyum kasalı Android telefonu: Radical

Lüks cep telefonu ve telefon aksesuarları üreten Rus mobil cihaz şirketi Gresso, akıllı telefon ailesinin en yeni çözümünü resmen duyurdu. Pahalı ve işlenmesi bir o kadar zahmetli materyaller kullanılarak imal edilen Android işletim sistemli lüks telefon, 2002 yılından beri faaliyet gösteren firmanın Android platformundan gücünü alan ilk aygıtı olarak çok yakında satışa sunulacak.

Yüksek teknoloji aygıtlar tarafından dokuz saat boyunca işlenen ve dört saat el ile cilalanarak son halini alan beşinci sınıf titanyum kasayla gelen Gresso Radical, 4,5 inç büyüklüğünde qHD (960 x 540 piksel) LCD ekran, 245 ppi piksel yoğunluğu, 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci, 36 GB dahili hafıza, 8 MP kamera, çift SIM kart yuvası ve Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemiyle çıkış yapacak. Arka yüzünün üst ve alt bölümünde siyah Corning Gorilla Glass kullanılan telefonun ölçüleri ise şöyle; 138 x 69 x 12 milimetre boyut ve 219 gram ağırlık.

Her biri özel olarak numaralandırılmış 999 adet cihazdan oluşan serinin Radical R1 adlı modeli, sıradan Gresso simgesi ve 1800$ fiyat etiketiyle gelecek. Altın kaplama Gresso logolu Radical R2 ve beyaz altın kaplı simgeye sahip Radical R3 ise 2300$ seviyesinden lüks akıllı telefon piyasasına giriş yapacak. Resmi tanıtım etkinliğini önümüzdeki ocak ayında organize edilecek CES 2014 kapsamında gerçekleştirilecek Gresso Radical'ın resmi ürün sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.12.2013
Kaynak: Gresso

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler