Google, alarm uygulaması Timely'nin geliştiricisini bünyesine kattı

Google, alarm uygulaması Timely'nin geliştiricisini bünyesine kattı

Zürih Federal Teknoloji Enstitüsü mezunu öğrenciler tarafından kurulan küçük geliştirici topluluğu Bitspin, son dönemde piyasaya sürdüğü uygulamalarla kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başardı. Tasks görev uygulamasıyla çıkış yapan ve geçtiğimiz ağustos ayında yayımladığı alarm, sayaç, saat özellikli mobil yazılımla yükselişini sürdüren İsviçre merkezli girişim, bugün resmi internet sitesinden Google bünyesine katıldıklarını açıkladı.



Aynı uygulama içerisinde alarm, saat ve kronometre fonksiyonlarını birleştiren Timely, özelleştirilebilir renk paleti desteğiyle gelen etkileyici tasarımı ve animasyonlarıyla görsel olarak diğer alarm uygulamalarının oldukça üzerinde. Tek sürükleme hareketiyle alarm oluşturabilme, tablet bilgisayarlar için optimize edilmiş özel arayüz, farklı cihazlar arası eşitleme desteği, Google Now bütünleşmesi ve sade ana ekran aracı gibi özellikleri beraberinde getiren uygulama ayrıca, alarm çalarken cihazı elinize aldığınızda bu durumu algılayarak ses seviyesini otomatik olarak düşürüyor.

Kullanım kolaylığı sağlayan işlevleri ve özgün kullanıcı arayüzüyle Timely, Bitspin'in Google takımıyla neler yapabileceğini gözler önüne seren başlıca örneklerden biri. Geliştirici ekibinin Amerikan yazılım devine bir satın alma anlaşması sonucu mu yoksa Google'nin teklifi üzerine mi geçiş yaptığı bilinmiyor. Ancak son Android versiyonlarında varsayılan saat uygulamasını birkaç kez yeniden tasarlayan Google'nin Bitspin ile birlikte daha gelişmiş Android çekirdek uygulamaları için çalışacağına kesin gözüyle bakılıyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 4.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler