Google Pixel Watch’un Özellikleri Ortaya Çıktı!

Google Pixel Watch’un Özellikleri Ortaya Çıktı!

Google, I/O 2022 etkinliğinde tanıtılan Google Pixel Watch aslında çok önceden piyasaya sunulacaktı. Biraz gecikme yaşanmış olsa da, merakla beklenen akıllı saat nihayet kendisini gösterdi diyebiliriz.

Son etkinlikte tanıtılan Pixel Watch’un Exynos 9110 işlemci ile gelmesinin yanı sıra bir yardımcı işlemci olacağı düşünülüyor. İşlemcinin modeli hakkında net bir bilgi olmasa da, tıpkı Google Pixel 6 serisindeki gibi Tensor işlemcisine benzemesi bekleniyor. Söz konusu yardımcı işlemcinin Wear OS işletim sistemi sayesinde saatin performansının iyileşmesinin yanı sıra iletişimi de kolaylaştıracağı düşünülmektedir.

Google Pixel Watch ile ilgili olarak henüz net bir bilgi olmasa da, Samsung Galaxy Watch 4’e göre daha fazla belleğe sahip olması bekleniyor. Bildiğiniz gibi Galaxy Watch 4’te 1.5 GB bir bellek bulunmaktaydı. Google Pixel Watch’ta ise 2 GB bir bellek olması beklenilmektedir.

Google Pixel Watch birçok özelliği ile dikkat çekici özelliklere sahip olacak. 32 GB depolama kapasitesine sahip olması beklenen akıllı saatin kullanıcıların beklentisini karşılayacağı düşünülüyor. Bu duruma göre akıllı saat sektöründe iyi bir rakip olabilir.

Google Pixel, teknik özellikleri itibari ile de kullanıcıları sevindirecek bir şekilde gelecek. EKG çekme, kalp hızı ölçümü, kandaki oksijen miktarını ölçe gibi özellikleri taşıyacağı sızıntılar arasında. Tabi ki Google Pixel’in özellikleri bununla da sınırlı kalmayarak, sevilen giyilebilir teknoloji markası Fitbit’ten bazı özellikler de taşıyacak.

Google’ın ilk akıllı saati olan Google Pixel Watch’un henüz Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 24.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler