Google Pixel ve Pixel XL'den yeni görüntüler

Google Pixel ve Pixel XL'den yeni görüntüler

Yarın San Francisco'da bir basın etkinliği düzenleyecek olan Google, 2009'dan beri Android ekosistemine birçok teknolojide öncülük etmiş olan Nexus serisinin resmen sona erdiğini duyuracak. Yerine HTC ile birlikte geliştirilen iki Pixel telefonu piyasaya süreceği bilinen firmanın kendi markasını taşıyacağı donanımlara ait yeni görüntüler internete sızdı.

Erken davranan İngiliz perakendeci Carphone Warehouse ve diğer bazı operatörler, telefonların teknik detaylarını da son kez doğrulamış oldu. 5 inçlik Pixel ve 5,5 inç Pixel XL, Qualcomm'un Snapdragon 821 çipsetinden gücünü alıyor. AMOLED ekranlı telefonlardan Pixel'in ekran çözünürlüğü Full HD iken Pixel XL'de 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir panel bulunuyor.

4 GB RAM, 32/128 GB dahili hafıza, 1,55 mikron pikselli 12 MP arka, 8 MP ön kamera, parmak izi okuyucu, USB-C portu, 2770/3450 mAh pil ve Android 7.1 işletim sisteminin mevcut olacağı Google telefonları siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip. Ekranları Gorilla Glass 4 cam ile kaplı olan Pixel'lerin arka kısmının belirli bir kısmı da yine aynı cam kullanılarak kaplanmış. Farklı dizaynıyla öne çıkan cihazların Pixel serisi için özelleştirilmiş bir Android arayüzüyle donatıldığı tahmin ediliyor.

4 Ekim San Francisco etkinliğinden sonra Pixel ve Pixel XL'nin dünya çapında Google Store vasıtasıyla satışa sunulması bekleniyor.





Eklenme tarihi: 3.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler