Google Pixel 2 telefonları Snapdragon 835 çipsetini kullanacak

Google Pixel 2 telefonları Snapdragon 835 çipsetini kullanacak

HTC'nin üretim standartlarından doğan sıkıntılarını saymayacak olursak Google Pixel son dönemin en iyi akıllı telefonları arasında sayılmayı fazlasıyla hak ediyor. Üretici ortağın daha ön planda olduğu Nexus programını rafa kaldırıp donanımda kontrolü eline alarak Pixel serisini ortaya çıkaran internet devi, bu sene daha geniş bir ürün ailesiyle yeniden sektörün karşısına çıkacak.

Bugün yayımlanan son haberlere göre Pixel 2, Qualcomm'un Snapdragon 835 yongada sistem çözümünden gücünü alacak. Zaten böyle bir tercih yapma ihtimali yüksek olan Google'nin bu gelişmeyle birlikte yine üç farklı cihaz hazırladığı ileri sürüldü. Geçen seneki Pixel ve Pixel XL'nin halefi olarak Walleye ile Muskie kod adlı modeller geliştiren Google, iddiaya göre Taimen adıyla üçüncü bir Pixel telefonu daha piyasaya sürecek.

Üçüncü modelde kavisli OLED ekran seçeneğini değerlendiren teknoloji şirketi, bir süre önce LG Display ile OLED üretimi için yatırım görüşmelerine başlamıştı. Pixel 2'ler kış döneminde satışa çıkmış olacak.



Eklenme tarihi: 25.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler