Google Pixel 2 telefonlarının yeni teknik özellikleri sızdı

Google Pixel 2 telefonlarının yeni teknik özellikleri sızdı

Ekimde piyasaya sürülmesi planlanan Android 8.0 işletim sistemli Google Pixel 2 telefonlarından yeni haber var. XDA-Developers, yine iki cihazdan oluşacağını yazdığı serinin donanım özelliklerini detaylandırdı. 5,5 inçlik ortanca modeli iptal eden Google, sonbaharda 4,97 inçlik Walleye ve 5,99 inçlik Taimen ile yeniden donanım piyasasında sahne alacak.

HTC'nin çift hoparlör ve 3.5 mm ses jakından kurtulma stratejisini benimseyen 4,97 inçlik Pixel 2, iddiaya göre geçen seneki küçük Pixel modeliyle büyük ölçüde aynı tasarıma sahip olacak. Telefonda 4 GB RAM, 64 GB hafıza, Snapdragon 835 çipset ve Full HD çözünürlüklü bir ekran bulunacak.

LG üretimi 5,99 inç 2560 x 1440 piksel OLED ekranla donatılacağı ileri sürülen Pixel 2 XL, ön tarafta muadil Samsung, LG telefonlar gibi ince ekran çerçevesiyle gelecek. 128 GB dahili hafızalı model, 3.5 mm ses jakını kullanmayı sürdürüyor ve arka taraftaki serinin özgün tasarım özelliği olan cam bölümü parmak izini kapsamayacak şekilde küçültüyor.

Android'in en güncel sürümüyle satışa çıkacak her iki Pixel 2 telefonu da rakiplerinin aksine tek sensörlü arka kamerayla gelecek. İlk Pixel telefonlarında özel kamera yazılımı sayesinde mobil sektörde çekim kalitesinin sınırlarını zorlayan Google'nin ikinci nesilde tek sensörlü donanıma rağmen iyi iş çıkarması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 26.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler