Google Pixel 2 serisinin küçük modeli internete sızdı

Google Pixel 2 serisinin küçük modeli internete sızdı

Nexus serisinin yerini alan ve ilk modelleri geçen yıl piyasaya sürülen Google Pixel telefonları bu sonbahar yenilenecek. Yine iki cihaz geliştirdiği iddia edilen Google'nin HTC tarafından üretilecek küçük telefonu bugün internete sızdı.

Güvenilir sızıntı kaynağı Evan Blass, Walleye kod adlı 5 inçlik telefonun ilk prototip görüntülerini paylaştı. Mobil sektörün son donanım trendinden etkilenmeyen Google Pixel 2, yine kalın çerçeveli ekran ve tek sensörlü arka kameraya sahip olacak.

Ön tarafa yerleştirilmiş çift hoparlör ve oldukça geniş mercekli bir arka kameraya sahip olacağı kesinleşen Pixel 2 serisinin HTC imzalı modeli, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 çipsetten gücünü alacak ve Android 8.0 işletim sistemini ön yüklü olarak beraberinde getirecek.

İkinci nesil Pixel telefonlarının ekim ayı içerisinde tanıtılıp Kuzey Amerika, Batı Avrupa ve Uzak Doğu bölgeleriyle sınırlı bir satış ağı vasıtasıyla tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor. Büyük ekranlı Pixel 2'yi LG'nin üretecek olması hasebiyle satış ağının genişlemesi de ihtimal dahilinde.




Eklenme tarihi: 4.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler