Google Pixel 2'nin ilk satış rakamları birinci nesil Pixel'in iki katı

Google Pixel 2'nin ilk satış rakamları birinci nesil Pixel'in iki katı

Geçen sene Nexus serisi yerine Pixel adı altında kendi markasıyla akıllı telefon piyasasına giriş yapan Google, HTC ile yürüttüğü işbirliği sayesinde kendi donanım platformunu oluşturmuş oldu. Bu yıl biri HTC, diğeri LG üretimi olan iki yeni Pixel daha satışa sunan teknoloji devi, ilk satış rakamlarını baz alarak tüketicilerden gelen talebin ikiye katlandığını açıkladı.

Gelişmiş kamera donanımıyla mobil sektörün bu alanda en iyisi olduğu tescillenen Pixel 2'ler, özgün tasarım anlayışıyla pazarın büyük oyuncularını zorlamaya devam ediyor. İlk Pixel'lerin 2017 sonu itibarıyla 9 milyon satış barajına ulaşacağını öngören endüstri kaynakları, artan parça siparişleri ve Google'nin donanım geliştirme işini kendi içerisinde oluşturduğu birime aktarmasıyla satış hacminin giderek yükseleceğini ileri sürüyor.

HTC'nin ar-ge bölümünden iki bin kişilik bir ekibi bünyesine katan Google, bundan sonraki Pixel telefonlarını tamamen kendi içerisinde geliştirerek resmen akıllı telefon sektörüne adım atmış olacak.



Eklenme tarihi: 1.11.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler