HTC Nexus telefonlarının tasarım detayları belli olmaya başladı

HTC Nexus telefonlarının tasarım detayları belli olmaya başladı

Google ile alakalı sızıntılarda teknoloji medyasının bir numaralı bilgi kaynağı olan Android Police sitesi, daha önce teknik özelliklerini paylaştığı 2016 model Nexus'ların tasarım özelliklerini bir render görüntüsü halinde yayımladı.

HTC tarafından üretileceği bilinen Sailfish ve Marlin kod adlı telefonlar, 5/5,5 inç AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820/821 çipset, 4 GB RAM, 12 MP arka, 8 MP ön kamera ve USB Type-C portuna sahip olacak. Telefonların yalnızca ekran boyutu ve pil kapasitesiyle birbirlerinden ayrıldıklarını belirten kaynak, yayımladığı görselle alüminyum kasalı cihazların nasıl bir tasarıma sahip olacağını büyük ölçüde somutlaştırdığını düşünüyor.

Arka tarafın üst kısmına yerleştirilen büyük cam parça ve alt bölümdeki Google logosu HTC Nexus'un en dikkat çeken tasarım detayları arasında yer alıyor. Nexus logosu yerine kendi ismini temsil eden bir "G" harfi kullanan Google, daha önce Nexus cihazların tasarımında daha fazla rol oynayacağının ipuçlarını vermişti.

Henüz ne zaman ve hangi fiyatla satışa çıkacağı bilinmeyen 5 ve 5,5 inçlik Nexus'lar Android 7.0 Nougat işletim sistemini beraberinde getiren ilk cihazlar olacak.



Eklenme tarihi: 6.07.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler