Google'nin ilk Android Wear 2.0 saatleri internete sızdı

Google'nin ilk Android Wear 2.0 saatleri internete sızdı

Giyilebilir elektronikte Google'ye çağ atlatacak olan Android Wear 2.0 yazılımı gelecek ay piyasaya sürülecek. Hem yeni donanım özelliklerine destek sunan hem de Google Assistant gibi yazılımsal fonksiyonları beraberinde getiren yazılım, ilk olarak firmanın kendi geliştirdiği cihazlarda kullanılacak. Bu amaçla LG ile birlikte geliştirilen ilk Nexus saatler bugün internete sızdırıldı.

Daha önce Bloomberg dahil bazı güvenilir kaynaklar tarafından doğrulanan saatler LG Watch Sport ve Watch Style isimleriyle 9 Şubat'ta tanıtılacak. Sport versiyonu daha geniş ekran, paslanmaz çelik gövde ve yüksek dayanıklılığa sahip bir aksamla donatılırken Style sürümünün daha zarif yapısıyla kadın kullanıcılara hitap etmesi bekleniyor.

Yuvarlak AMOLED ekranlık saatlerin iki hafta sonraki tanıtımın hemen ardından Google Store üzerinden satışa sunulacağı iddia ediliyor. Başta ABD ve diğer büyük pazarlarda tüketiciyle buluşacak olan saatlerin 2010'da Nexus One ile akıllı telefon sektörüne yapılan Google hamlesini anımsattığı yorumu yapılıyor.



Eklenme tarihi: 24.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler