Google+ Hangouts Android ve App Store'da yeni haliyle yayında

Google+ Hangouts Android ve App Store'da yeni haliyle yayında

Akıllı telefonların vazgeçilmezleri anında mesajlaşma yazılımları içinde platformlar arası kullanım kolaylığı ve Google isminin temsilcileri olarak yer alan G Talk, Google+ Messeger, ve Google Hangouts gibi servisler birleşerek bir bütün halinde App Store ve Google Play’deki yerini aldı.


Google’ın tecrübesini sonuna kadar kullandığı uygulamada çevrimdışı mesaj atma, konuşmaları farklı isimle adlandırma, sohbet geçmişini bulut senkronu ile saklama ve eş zamanlama ile farklı yerlerden sohbete devam etme imkanı bulunuyor. Google+ Hangouts sayesinde görüntülü konuşma 10 kullanıcıya kadar yapılabiliyor. Kullanıcıların konuşma durumu farklı bir özellik olan Su Damlası sayesinde o an yazı yazmaları, sohbete ne kadar dahil oldukları takip edilebiliyor. Yine Google+ Hangouts’a ait bir özellik olan albüm sayesinde paylaştığınız fotoğraflara daha kolay ulaşabilmeniz için hepsi bir isim altında albüm olarak toplanabiliyor.

İlerleyen dönemlerde Google Voice özelliğininde entegre edileceği Google+ Hangouts’u aşağıdaki adreslerden hem iOS için hem Android için indirebilir ve hemen yüklemeye başlayabilirsiniz. Eğer Google Talk telefonunuzda yüklüyse Google+ Hangouts otomatik olarak yerini alacağını ayrıca belirtelim.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 16.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler