gnctrkcll üyelerine yeni 'Yaz Tarifesi'

gnctrkcll üyelerine yeni 'Yaz Tarifesi'


2005'te gençlere özel olarak oluşturduğu gnctrkcll topluluğu ile sekiz yılda 6 milyon üyeye ulaşan Turkcell, yayınladığı bir grafikle oluşumun şimdiye kadar üyelerine sağladığı faydaları ve üye istatistiklerini açıkladı. 600'den fazla markayla işbirliğine giden mobil cihaz operatörü, gnctrkcll üyelerine toplam 260 milyon TL seviyesinde fayda sağladığını, 15 milyon ücretsiz sinema bileti ve daha birçok kampanya yoluyla milyonlarca hediye sağladığını belirtti.

Üyelerine sunduğu faydaları saymakla bitiremeyen Turkcell'in basın açıklaması istatistik duyurusundan ibaret değildi. gnctrkcll topluluğunun geride bıraktı bu kilometre taşıyla birlikte yaz ayları için oluşuma üye hem faturalı hem faturasız 6 milyon operatör abonesine özel bir tarifeyi yürürlüğe sokan mobil iletişim şirketi, 15 TL karşılığında üç ay geçerli olmak üzere 5.000 kısa mesaj ile Facebook ve Twitter sosyal paylaşım platformlarını ücretsiz olarak kullanabilme imkanı sağlayacak.

gnctrkcll topluluğunun 8 yıllık serüvenine ait ilginç veri ve istatistikleri bünyesinde barındıran grafiğe aşağıdan göz atabilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 7.07.2013
Kaynak: http://medya.turkcell.com.tr/gnctrkcllden-genclere---260-milyon-tlyi-asan-fayda-bulten_4731.html

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler