gnctrkcll sinema kampanyası

gnctrkcll sinema kampanyası

Gnctrkcll Sinema Kampanyası kapsamında, Gnctrkcll üyeleri hafta içi her gün anlaşmalı sinemalarda, saat 19:00 seansından önceki tüm filmler için aldıkları iki biletten sadece birinin ücretini ödüyorlar. Ayrıca patlamış mısır ve iki adet kola sadece Gnctrkcll üyelerine %50 indirimli. Kampanya 2010 sonuna kadar geçerlidir.

  • Bilet almadan önce şifre almalısınız
    Sinema biletinizi almak için öncelikle şifre almanız gerekmektedir. Bunun için SFR2 yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir. Telefonunuza gelen şifre sadece 60 dakika geçerlidir. Bu süre içerisinde biletinizi almanız gerekmektedir. Aksi halde yeni şifre talep etmelisiniz. Her şifre talebi 1 SMS / 2 kontördür.

  • Şifre alabilmek için şartlar
    Sinema Kampanyasına katılım şifresi alabilmeniz için en çok 30 gün önce, en az 150 kontör yüklemiş olmanız gerekmektedir. Sinema kampanyasında kullanacağınız şifre Gnctrkcll şifreniz değil, bu kampanyaya özel şifredir. Her şifre tek kullanımlıktır.

  • Bilet almak için şartlar
    Kampanya sadece anlaşmalı sinemalarda geçerlidir. 19:00 seansı kampanya dışındadır. Arkadaşınızın telefon numarasını ve şifresini kullanarak bilet satın alabilirsiniz. Hattınızı gösterme zorunluluğu yoktur. %50 mısır ve kola indiriminden yararlanmak için bilet görevlisinin size verdiği kuponu göstermeniz yeterlidir.

  • İstediğim kadar bilet alabilir miyim?
    Kampanyadan günde en fazla 1 kere, aynı hafta içerisinde ise en fazla 3 kere yararlanabilirsiniz. Bayram Tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestre tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir. Ayrıca 3D, Imax ve festival filmleri de kampanya dışındadır.

Kampanya ile ilgili tüm sorularınızı iletisim@mobiletisim.com adresine gönderebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.02.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler