GNÇ Süper Paketi Kampanyası

GNÇ Süper Paketi Kampanyası

25 yaş ve altındaysan 1000 dk konuşma, 1000 SMS, 5 GB’ı gece olmak üzere toplamda 10 GB internet, interneti içinde BiP, Fizy, lifebox, TV+ ve dergilik tercihinize göre yıllık abonelikte aylık 49 TL, aylık abonelikte sadece 59 TL.

Kampanyadan kimler yararlanabilir?
GNÇ Süper Yıllık Abonelik kampanyasına 25 yaş ve altındaki hat sahibi ya da hat kullanıcısı bireysel faturalı Turkcell aboneleri 12 aylık abonelik sözü vermeleri durumunda katılabilir..

GNÇ Süper yıllık abonelik kampanyasından 25 yaş ve altında hat kullanıcısı olup; Turbo ekstra 6 GB, Turbo 6 GB, Turbo 4 GB, Turbo ekstra 4 GB yıllık abonelik kampanyalarında olan aboneler yararlanamazlar.

Genç Süper Paketi aylık abonelik kampanyasına 25 yaş ve altındaki hat sahibi ya da hat kullanıcısı bireysel faturalı ve Hazır Kart'tan faturalıya geçen Turkcell aboneleri katılabilir.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Yıllık abonelik için, GNC SUPER yazıp ücretsiz 2200’a göndererek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten kampanyaya katılabilirsiniz.

Aylık abonelik için GNCSUPERPAKET yazıp ücretsiz 2200’a göndererek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

Kampanyaya katıldığınızda hiçbir şart aranmadan kullanabileceğiniz 4.5G Hızında Paketine dahil servisler şunlar;

-BiP’e özel ek 5GB ile yüksek kaliteli görüntülü arama
-Ek 5GB interneti ile birlikte Turkcell TV+
fizy ile internetinden harcamadan sınırsız müzik dinleme ve video izleme
-lifebox 50GB Saklama Alanı ve 5GB internet
-5GB interneti ile birlikte Dergilik uygulama üyeliği



Eklenme tarihi: 3.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler