5,15 milimetre kalınlığındaki Gionee Elife S5.1 resmen detaylandı

5,15 milimetre kalınlığındaki Gionee Elife S5.1 resmen detaylandı

En ince akıllı telefonu üretebilmeyi hedef bilmiş Uzak Doğu'nun yükselen teknoloji üreticilerinden Gionee, yeni Elife S ürününü resmen tanıttı. 0,2 inç, yani 5,15 milimetrelik kalınlığıyla görenleri hayrete düşürecek akıllı telefon, 5,5 mm'lik Elife S5.5'in halefi olarak bu ay içerisinde Çin'de satılmaya başlayacak.

Ultra ince bir kasaya 2.100 mAh kapasiteli bir pil sığdırmayı başaran Gionee'nin en büyük yardımcısı, tabi ki önceki telefonunda da iş ortağı olan Samsung Display. 4,8 inç HD Super AMOLED ekranın birkaç milimetrelikGionee Elife S5.1 kalınlığı sayesinde daha ince bir cihaz tasarlayabilen Gionee, çipset tercihini dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926'dan yana kullanmış. Cihazın diğer özellikleri şöyle; 1 GB RAM, 8 GB artırılamayan hafıza, 8 MP arka, 5 MP ön kamera, tek SIM kart yuvası, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi Gionee Amigo 2.0 arayüzü.

İlk olarak Çin'de satışına başlanacak Gionee Elife S5.1, daha sonra Hindistan'da da piyasaya sürülecek. Üretici firmanın Discovery Elite için ODM'lik yapmış olması, General Mobile markası altında böyle bir aygıtın Türkiye'de satılma ihtimali olduğunu gösteriyor. Ancak henüz kesin birşey söylemek için oldukça erken.



Eklenme tarihi: 1.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler