Gigaset'ten 5 GB RAM'li ilk telefon, Türkiye'ye geliyor

Gigaset'ten 5 GB RAM'li ilk telefon, Türkiye'ye geliyor

2008'de Avrupa'nın en büyük teknoloji şirketi Siemens tarafından bir yatırım şirketine satılan Gigaset, IFA 2015'in ilk tanıtımlarından birini gerçekleştirdi. 5 GB sistem belleğine sahip ilk telefonu gün yüzüne çıkaran şirket, DECT telefon piyasasında elde ettiği tecrübeyi akıllı telefon endüstrisinde yükselmek için kullanmaya çalışacak.

Türkiye dahil başlıca Avrupa ülkelerinde satılacak olan yeni Gigaset telefonları üst segmente hitap ediyor. Firmanın ilk piyasaya sürülecek olan telefonu Gigaset ME, 5 inç Full HD ekran, 1,8 GHz sekiz çekirdekli Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 16 MP arka, 8 MP ön kamera, 3000 mAh pil ve Gigaset arayüzünü kullanan Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle donatılmış. Cihazın fiyatı 530 $ seviyesinde.

Serinin en uygun cihazı olarak ileri bir tarihte satılacak olan ME Pure ise yine sekiz çekirdekli Snapdragon 615 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka kamera ve 3320 mAh pille donatılmış. Bu model için belirlenen fiyat 400 dolar civarında.

Son olarak Münih merkezli telekomünikasyon şirketinin en güçlü telefonu olan Gigaset ME Pro karşımıza çıkıyor. 5 GB RAM, 20 MP arka kamera ve 4000 mAh kapasiteli pilin bulunduğu ME Pro'yu satın almak için 620 doları gözden çıkarmak gerekiyor. Tüm cihazları alüminyum - paslanmaz çelik alaşımdan imal edilmiş kasa ve Qualcomm'un Quick Charge 2.0 hızlı şarj teknolojisiyle donatılan Gigaset'i Türkiye, Almanya, İngiltere, Belçika, İspanya, Hollanda, Polonya ve İtalya'daki teknoloji mağazalarında göreceğiz.



Eklenme tarihi: 2.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler