Geniş ekran Samsung Galaxy Grand 2 resmiyet kazandı

Geniş ekran Samsung Galaxy Grand 2 resmiyet kazandı

Geniş ekranlı telefon sınıfının popüler hale gelmesini sağlayan Galaxy Note serisi, geçtiğimiz eylül ayında piyasaya sürülen yeni nesil üyesiyle endüstriyi değiştirmeye devam ediyor. Halihazırda akıllı telefon pazarındaki en güçlü çözümler arasında yer alan Galaxy Note 3, yüksek fiyatı nedeniyle herkese hitap etmiyor. Ancak bu durum Samsung'u alternatif modeller geliştirmekten geri tutmamış.

Bugün Samsung Galaxy Grand I9082'nin halefi niteliğindeki SM-G710S model numaralı yeni bütçe dostu telefon-tablet melezini duyuran Güney Koreli üretici, ikinci nesil Galaxy Grand'ı Note 3'ten esinlenerek dizayn etmiş. Suni deri arka kapakla donatılan cihazın teknik özellikleri şöyle:

- 5,25 inç HD (1280 × 720 piksel) TFT LCD ekran

- 1.2 GHz hızında dört çekirdekli çipset, 1,5 GB sistem belleği

- 8 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteğiSamsung Galaxy Grand 2

- 8 MP ana kamera, 1.9 MP ön kamera

- Çift SIM kart yuvası, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, aGPS, GLONASS

- Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi versiyonu ve Touchwiz Nature kullanıcı arayüzü

- 2.600 mAh güç ünitesi, 17 saat konuşma süresi

163 gram ağırlığında ve 8,9 milimetre kalınlığındaki Galaxy Grand 2, siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyIe satışa çıkacak. Broadcom veyahut Qualcomm markalı bir çipsetten gücünü aldığı tahmin edilen tablet telefonun ne zaman ve hangi fiyat seviyesinden satışa çıkacağı bilinmiyor. Ancak yeni Grand telefonunun orta seviye bir fiyatlandırmaya sahip olacağı ve Türkiye'de satışa sunulacağı kesin.

İlerleyen günlerde Galaxy Grand 2'nin Türkiye satış fiyatı ve çıkış tarihi hakkında daha fazla bilginin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Samsung Galaxy Grand 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 25.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler