Türkiye'de üretilen General Mobile GM 9 Pro resmen tanıtıldı

Türkiye'de üretilen General Mobile GM 9 Pro resmen tanıtıldı

General Mobile, geçen ay lansmanını gerçekleştirdiği yerli üretim ve ar-ge tesisinde ilk büyük tanıtımını gerçekleştirdi. Firmanın 33 ülkeye ihraç edeceği Android One sertifikalı yeni orta seviye akıllı telefonu GM 9 Pro basının beğenisine sunuldu.

Dolby Vision HDR uyumlu 6 inç Full HD+ AMOLED ekran, sekiz çekirdekli 14 nm Qualcomm Snapdragon 660 çipset, 4 GB RAM, 64 GB artırılabilir hafıza, 12+8 MP arka, 8 MP ön kamera, NFC, parmak izi okuyucu, çift hoparlör, hızlı şarj destekli 3800 mAh pil ve Android 8.1 Oreo işletim sistemini bünyesinde barındıracak olan General Mobile GM 9 Pro, Android One sertifikasına sahip mobil cihazlar arasında kamera kabiliyeti en yüksek çözüm olarak öne çıkıyor.

Siyah, gümüş ve altın renk sürümleri mevcut olan GM 9 Pro'nun devre kartının işlenmesinden kalite kontrol ve paketlenmesine kadar giden üretim süreci, İstanbul'daki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet yürüten General Mobile tesisinde gerçekleşecek. Eylül ayı itibarıyla bir milyon akıllı telefon üretim barajını aşan tesis, 100 milyon lira yatırımla hayata geçirilmişti. Yıllık 2,5 milyon, beş dakikada bir telefon üretim kapasitesine sahip fabrikadan çıkan ürünler, General Mobile'nin Android One sertifikasıyla ürün sattığı onlarca farklı ülkeye ihraç edilecek.

Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük akıllı telefon fabrikası olduğu ileri sürülen tesisin ortaya çıkardığı en iyi akıllı telefon olan General Mobile GM 9 Pro, önümüzdeki haftalarda 2899 ₺ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. General Mobile'nin üretim hacmini artırmasıyla piyasa şartlarının üstündeki fiyatlarını da aşağı çekmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 12.09.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler