General Mobile Discovery Elite tanıtıldı, çıkış tarihi açıklandı

General Mobile Discovery Elite tanıtıldı, çıkış tarihi açıklandı

General Mobile, önceki gün İstanbul'daki bir otelde organize ettiği basın etkinliğinde, Discovery serisinin ikinci modeli Discovery Elite'yi resmen tanıttı. Türkiye pazarında 2013'ün en çok satış yapan akıllı telefonları arasında yer alan ilk Discovery modeliyle orta seviyeyi hedef alan Türk üretici, Elite modeliyle üst segmentte dünya devleriyle rekabet etmeye hazırlanıyor. Uzak doğulu Gionee'ye ait Elife E7 adlı bir akıllı telefonun yerelleştirilmiş versiyonu olarak nitelendirilebilecek aygıt, birkaç gün içerisinde tüketiciyle buluşmuş olacak.

Üst düzey bir akıllı telefonda bulunması gereken donanım özelliklerini fazlasıyla yapısında barındıran GM Discovery Elite,General Mobile Discovery EliteCorning Gorilla Glass 3 dayanıklı camla korunan 5,5 inçlik Full HD ekran, 2,2 GHz dört çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 800 çipset, 3GB LPDDR3 sistem belleği 32 GB artırılamayan dahili hafıza, OmniVision üretimi 16 MP 1,34 mikron pikselli kamera sensörü, 8 MP otomatik odaklanma yapabilen ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, 2.500 mAh çıkarılamayan pil ve Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip.

Nisan veya daha sonraki bir tarihte Android 4.4 KitKat sürüm güncellemesi alacağı onaylanan Discovery Elite'nin yazılımı, kullanıcılardan gelecek geri bildirimler doğrultusunda belirli bir süre güncel tutulmaya devam edecek. Koruyucu film, NFC teknolojisiyle kullanılabilecek etiketler gibi ekstra içeriklerle çıkış yapacak telefon, 25 Mart tarihinde 1299 TL fiyatla tüketicinin beğenisine sunulacak.

Discovery Elite'nin üç farklı donanım versiyonu bulunacak. 3 GB RAM / 32 GB dahili hafızalı modelin yanı sıra 999 TL fiyat seviyesinden 2 GB RAM / 16 GB dahili hafızalı Lite olarak bilenen cihaz ve haziran ayı veyahut sonrasında satışa sunulacak Snapdragon 801 MSM8974AC çipsetli daha güçlü bir versiyon da Discovery Elite adıyla Türkiye pazarındaki yerini alacak.

GM tarafından geliştirilecek kılıflarla desteklenecek cihazın tüm aksesuarlarına MobilCadde.com'un Discovery Elite kılıfları sayfasından ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

mustafa özdemir - 25.03.2014 00:40:00
5.5 inç ekran, büyük ekran kullananlar bilir, asla mobilite değil/ kullanışsız, fiyat 1300 tl büyükler arasında (SONY SAMSUNG LG ...) yerini bulması zor bence,
fiyat - performans üretimi yapıp uygun fiyatıyla piyasayı alt-üst edecek bi üretim bekliyor herkes, ne olur; telefondan kazanmazsında aksesuarlarından kazanma stratejisi yaparsın, yine kazanırsın...
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler