General Mobile Discovery Elite fiyatı belli oldu

General Mobile Discovery Elite fiyatı belli oldu

Birkaç aydır çok yakında satışa çıkacağı konuşulan General Mobile'nin Discovery serisine mensup ikinci akıllı telefonu Discovery Elite, yakında resmen piyasaya sürülmüş olacak. Türk teknoloji şirketinin ilk üst düzey telefonu konumundaki Elite, Telpa'nın resmi satış sitesinde listelendi bile. Çıkış fiyatı kesinleşen akıllı telefon, ucuz fiyatına rağmen sahip olduğu donanım özellikleriyle dünya devlerinin amiral gemi modelleriyle aynı segmentten piyasaya sürülecek.

Uzak doğuda satışa çıkan Gionee Elife E7 adlı bir akıllı telefon referans alınarak geliştirilen Discovery Elite, 5,5 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080 piksel)General Mobile Discovery Elite IPS LCD ekran, 2,2 GHz dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 32 GB dahili hafıza, 16 MP OmniVision markalı kamera sensörü, 8 MP ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, 2.500 mAh pil ve Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemini yapısında ihtiva edecek. 9,7 milimetre kalınlığında ve 152 gram ağırlığındaki telefonun mayıs veya haziran aylarında Snapdragon 801 serisine mensup daha hızlı bir yarı iletken çipe sahip versiyonu da ülkemize giriş yapacak.

Daha önce General Mobile genel müdürü Muzaffer Gölcü'nün açıkladığı fiyat bandını aşmayan Discovery Elite, Telpa tarafından 1299 TL fiyatla satışa çıkarılacak. Henüz kesin tanıtım ve çıkış tarihi bilinmeyen telefonun siyah ve beyaz renk sürümleri mevcut olacak. Yıl içerisinde seriye 2 GB sistem bellekli Discovery Elite Lite, Discovery Elite Mini gibi modeller de eklenecek. Orijinal Discovery modelinin halefi olarak nitelendirilen orta seviye fiyat-performans çözümü Discovery 2'nin de resmi çıkış tarihi kesinleşmiş değil. GM'nin ürün yelpazesindeki çözümler hakkında daha fazla bilgi için bizi takip edin.

General Mobile Discovery Elite sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler