General Mobile Discovery 2 satışa çıktı

General Mobile Discovery 2 satışa çıktı

General Mobile, resmi tanıtımını Ramazan ayında düzenlediği yeni nesil Discovery telefonunun satışına başladı. Söz verildiği gibi ağustosun başında teknoloji alışveriş sitelerindeki yerini alan Discovery 2, tüketimin arttığı yaz sezonunun etkisiyle geçen yıl aynı dönemde tüketiciyle buluşan Discovery modelinin başarısını tekrar etmeye çalışacak. Bu yıl fiyat seviyesini biraz yükselterek daha güçlü bir ürün ortaya çıkaran Türkiye merkezli firma, 2013'ün en çok satan akıllı telefonlarından birine imza atmıştı.

Geniş ekranlı bütçe dostu bir cihaz olarak piyasaya sürülen Discovery, halefininin aksine çok büyük beklentilerle piyasaya sürülmemişti. Ancak Discovery 2 için gerek üretici gerekse teknoloji medyası çıtayı bir hayli yükseltmişti. General Mobile Discovery 2 Beklentileri karşılayan bir donanım paketine sahip telefon, Gorilla Glass 3 camla korunan 5 inç Full HD IPS LCD ekran, 2,0 Ghz sekiz çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemciye sahip MediaTek MT6592T çipset, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, 2.500 mAh pil, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve General Mobile imzalı arayüz ve diğer yazılımları bünyesinde barındırıyor.

Çevrimiçi alışveriş siteleri arasındaki rekabet sayesinde 888 liralık çıkış fiyatı şimdiden erimeye başlayan ikinci nesil Discovery, şimdilik çift SIM kart destekli, microSD yuvası bulunmayan sürümüyle piyasada. Diğer Discovery telefonlarına sağladığı hizmetle vasatın altında bir servis memnuniyeti ortaya koyan Telpa'nın garanti gerekliliklerini üstleneceği Discovery 2, teknik servis ve donanımdaki birkaç tercih hatası dışında yine fiyat/performans yakıştırmalarına layık görülecek gibi görünüyor. Ürünün detaylı alınabilirlik raporu için bizi takip edin.

General Mobile Discovery 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler